Naval Scene

Gabung 16 Juni 2007
20 bèt wis dibusak ,  6 sasi kepungkur
c
Mbatalna revisi 209245 sekang 2A03:2880:FF:21:0:0:FACE:B00C (dopokan)
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl Dibalèkaké
c (Mbatalna revisi 209245 sekang 2A03:2880:FF:21:0:0:FACE:B00C (dopokan))
Tenger: Pawurungan
 
 
Jenenge nyong Naval Scene. Inyong nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye tujuan utamae kanggo ngrewangi nyisipna interwiki nang English Wikipedia lan Wikipedia Bahasa Indonesia. Mangga deleng halaman nyong nang [http://id.wikipedia.org/wiki/Pengguna:Naval_Scene Wikipedia basa Indonesia].
 
Naval wong ndi ya...
Kesuwun yo kang,<br/>
Naval Scene
1.303

besutan