Béda antarané révisi "Malta"

19 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q233)
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
'''Malta''' Yakuwekuwe negara nang benua eropaEropa.
 
{{rintisan}}