Swiss: Béda antarané révisi

19 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (wikidata interwiki)
Tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
'''Swiss''' Yakuwekuwe negara nang benua eropaEropa.
 
{{rintisan}}