Béda antarané révisi "Irlandia"

24 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Irkham Mahfudh ngalih kaca Republic of Ireland menyang Irlandia)
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
'''Irlandia''' Yakuweyakuwe Negaranegara nang benuaBenua eropa[[Eropa]].
 
{{rintisan}}