Irlandia: Béda antarané révisi

141 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Added category + 2 Gambar
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl Besutan punsèl maju
(Added category + 2 Gambar)
 
[[Gambar:Flag of Ireland.svg|jmpl|Irlandia]]
[[Gambar:Coat of arms of Ireland.svg|jmpl|150px|kiri|Irlandia]]
'''Irlandia''' yakuwe negara nang Benua [[Eropa]].
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Negara nang Eropa]]
54

besutan