Sulawesi Utara: Béda antarané révisi

10 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Visual
(Nggawé kaca mawa "Sulawesi lor yakuwe salah siji propinsi sing ana nang pulo sulawesi Indonesia.")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
(Visual)
'''Sulawesi''' lor yakuwe salah siji propinsi sing ana nang pulo sulawesi [[Indonesia]].
54

besutan