Sulawesi Utara: Béda antarané révisi

116 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Added category + 1 Gambar
(Visual)
(Added category + 1 Gambar)
 
[[File:Coat of arms of North Sulawesi.svg|thumb|230px|Lambang Sulawesi Utara]]
 
'''Sulawesi''' lor yakuwe salah siji propinsi sing ana nang pulo sulawesi [[Indonesia]].
 
 
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Indonesia]]
54

besutan