Negara: Béda antarané révisi

271 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(menghapus vandal (karakter acak))
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Dibalèkaké Besutan punsel Besutan wèb punsèl
'''Negara''' kuwe wilayah sing duwe kekuasaan [[politik]], [[militer]], [[ekonomi]], [[sosial]] uga [[budaya]]ne sing kekuasaan kuwe diatur dening [[pemerentahan]] nang wilayah kuwe. Pengertian negara liyane uga ana ning umume meh pada karo pengertian nang dhuwur kuwe.
 
== Syarat-Syarat ==