Béda antarané révisi "1347"

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: nah:1347)
c (bot Mengubah: mr:इ.स. १३४७)
[[lt:XIV amžiaus 5-as dešimtmetis#1347]]
[[mk:1347]]
[[mr:.स. १३४७]]
[[ms:1347]]
[[nah:1347]]
10.768

besutan