Béda antarané révisi "Bumi"

53 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
c (kosmetik)
[[Gambar:Bumi.jpg|200px|ka|jmpl|Bumi]]
== Prakata ==
'''Bumi''' ([[file:Earth symbol (fixed width).svg|16px]]) kuwe [[planet]] sing dipanggoni awake dhewek kiye yakuwe planet nomer telu nang sistem [[Tata Surya]] dhewek. Planet bumi kuwe dibungkus lapisan [[atmosfer]] kanggo ngelindungi bumi sekang [[radiasi angkasa]], [[awan srengenge]] uga sinar-sinat tinentu sekang [[srengenge]] sing bisa mbahayani.
 
== Geologi ==
46

besutan