Bumi: Béda antarané révisi

5 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Bumi.jpg|200px|ka|jmpl|Bumi]]
== Prakata ==
'''Bumi''' ([[file:Earth symbol (fixed width).svg|16px|🜨]]) kuwe [[planet]] sing dipanggoni awake dhewek kiye yakuwe planet nomer telu nang sistem [[Tata Surya]] dhewek. Planet bumi kuwe dibungkus lapisan [[atmosfer]] kanggo ngelindungi bumi sekang [[radiasi angkasa]], [[awan srengenge]] uga sinar-sinat tinentu sekang [[srengenge]] sing bisa mbahayani.
 
== Geologi ==
54

besutan