Béda antarané révisi "2003 UB313"

15 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
c
Bot: Mbenerna pengalihan ganda maring Eris (planet katai)
(Kwamikagami ngalih kaca 2003 UB313 menyang Eris kanthi nindhihi alihan)
Tenger: Alihan anyar
 
c (Bot: Mbenerna pengalihan ganda maring Eris (planet katai))
Tenger: Targèt alihan diganti
 
#ALIH [[Eris (planet katai)]]
6.831

besutan