Venus: Béda antarané révisi

4 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
[[Gambar:Venus.jpg|200px|ka|jmpl|Venus]]
== Prakata ==
'''Venus''' ([[file:Venus symbol (fixed width).svg|16px|♀]]) kuwe salah siji [[planet]] nang [[Tata Surya]] dhewek. Planet kiye paling keton sekang [[bumi]] utama pas meh [[maghrib]] uga [[subuh]]. Angger sekang [[srengenge]], enggone bar planet [[Merkurius]].
 
== Fisik ==
54

besutan