1400: Béda antarané révisi

Gedhéné ora owah ,  15 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: nah:1400)
c (bot Mengubah: mr:इ.स. १४००)
[[lt:XIV amžiaus 10-as dešimtmetis#1400]]
[[mk:1400]]
[[mr:.स. १४००]]
[[ms:1400]]
[[nah:1400]]
10.768

besutan