OMT5500

Gabung 21 Juni 2012
1 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
use babel extension
c (Ejs-80 ngalih kaca Panganggo:Marcello Gianola menyang Panganggo:OMT5500: Otomatis ngalih kaca nalika ngganti jeneng panganggo "Marcello Gianola" dadi "OMT5500")
(use babel extension)
 
{{Babel|#babel:it|map-bms-0}}
256

besutan