Béda antarané révisi "225"

2 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: or:୨୨୫
c (bot Menambah: cy:225, nah:225)
c (bot Menambah: or:୨୨୫)
[[no:225]]
[[oc:225]]
[[or:୨୨୫]]
[[pl:225]]
[[pt:225]]
[[ro:225]]
[[ru:225 год]]
[[ru-sib:225]]
[[sk:225]]
[[sl:225]]
870

besutan