Béda antarané révisi "1183"

3 bèt wis dibusak ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: nah:1183
c (bot Mengubah: mr:इ.स. ११८३)
c (bot Menambah: nah:1183)
[[mr:इ.स. ११८३]]
[[ms:1183]]
[[ru-sibnah:1183]]
[[nap:1183]]
[[new:११८३]]
[[ro:1183]]
[[ru:1183 год]]
[[ru-sib:1183]]
[[scn:1183]]
[[simple:1183]]
16.093

besutan