1129: Béda antarané révisi

20 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
bot Menambah: bh:११२९
c (bot Menambah: ga:1129)
c (bot Menambah: bh:११२९)
[[be-x-old:1129]]
[[bg:1129]]
[[bh:११२९]]
[[bn:১১২৯]]
[[bpy:মারি ১১২৯]]
10.768

besutan