Béda antarané révisi "1128"

20 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bh:११२८
c (bot Menambah: ga:1128)
c (bot Menambah: bh:११२८)
[[be-x-old:1128]]
[[bg:1128]]
[[bh:११२८]]
[[bn:১১২৮]]
[[bpy:মারি ১১২৮]]
10.768

besutan