Béda antarané révisi "1177"

20 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bh:११७७
c (bot Menambah: nah:1177 Membuang: he:1177)
c (bot Menambah: bh:११७७)
[[be-x-old:1177]]
[[bg:1177]]
[[bh:११७७]]
[[bn:১১৭৭]]
[[bpy:মারি ১১৭৭]]
10.768

besutan