Béda antarané révisi "1189"

20 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: bh:११८९
c (bot Menambah: nah:1189 Membuang: he:1189)
c (bot Menambah: bh:११८९)
[[be-x-old:1189]]
[[bg:1189]]
[[bh:११८९]]
[[bn:১১৮৯]]
[[bpy:মারি ১১৮৯]]
10.768

besutan