Béda antarané révisi "1187"

20 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: bh:११८७
c (bot Menambah: ga:1187)
c (bot Menambah: bh:११८७)
[[be-x-old:1187]]
[[bg:1187]]
[[bh:११८७]]
[[bn:১১৮৭]]
[[bpy:মারি ১১৮৭]]
10.768

besutan