Béda antarané révisi "1435"

20 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: bh:१४३५
c (bot Menambah: he:1435)
c (bot Menambah: bh:१४३५)
[[be-x-old:1435]]
[[bg:1435]]
[[bh:१४३५]]
[[bn:১৪৩৫]]
[[bpy:মারি ১৪৩৫]]
10.768

besutan