Béda antarané révisi "252"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: br:252
c (bot Menambah: pi:२५२)
c (bot Menambah: br:252)
[[bn:২৫২]]
[[bpy:মারি ২৫২]]
[[br:252]]
[[bs:252]]
[[ca:252]]
10.768

besutan