Béda antarané révisi "250"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: br:250
c (bot Menambah: or:୨୫୦)
c (bot Menambah: br:250)
[[bn:২৫০]]
[[bpy:মারি ২৫০]]
[[br:250]]
[[bs:250]]
[[ca:250]]
10.768

besutan