Béda antarané révisi "299"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: br:299
c (bot Menambah: pi:२९९)
c (bot Menambah: br:299)
[[bn:২৯৯]]
[[bpy:মারি ২৯৯]]
[[br:299]]
[[bs:299]]
[[ca:299]]
10.768

besutan