Kamaba: Béda antarané révisi

4 bèt wis dibusak ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Kamaba''': '''Keluarga Mahasiswa Banyumasan''' ialah [[/Paguyuban]] Banyumasan sing menghimpun keluarga-keluarga Banyumasan nang perantauan khususe nang [[/Jabodetabek]]. Paguyuban kiye ana 2 generasi sing, pertama [[/Kamaba Senior]], juga ana [[/Kamaba Yunior]].