Béda antarané révisi "Margono Sukarjo"

50 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Prof. Dr. Margono Soekarjo''' ([[Sokaraja]], [[Banyumas]], 29 Maret 1897 — Kebutuh SokarajaJakarta, 1970 ning dipindah maring Keboetoeh, [[Sokaraja]]. [[Banyumas]]) yakuwe ahli bedah lulusan Amsterdam University taun 1927. Penghargaan tertinggi sing dianugrahaken pemerintah [[Indonesia]] yakuwe '''Pisau Bedah Emas'''. Jeneng beliau diabadikan dadi jeneng [[Omah sakit]] nang [[Purwokerto]], yakuwe RS Prof. Dr. Margono Soekarjo.
 
{{Rintisan}}