Béda antarané révisi "1549"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: mi:1549
c (bot Menambah: pi:१५४९)
c (bot Menambah: mi:1549)
[[lmo:1549]]
[[lt:XVI amžiaus 5-as dešimtmetis#1549]]
[[mi:1549]]
[[mk:1549]]
[[mr:इ.स. १५४९]]
16.093

besutan