Béda antarané révisi "Kabupaten Brebes"

57 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
*[http://www.brebes.go.id/ Situs Resmi Pemkab Brebes]
*[http://masigab.tripod.com/ Situs Paguyuban Warga Brebes]
*[http://www.bumiayu.com/ Situs Interaktif Warga Bumiayu]