Bawor: Béda antarané révisi

3 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Prakata ==
Bawor ialahkuwe salah sijisijining sosok [[Punakawan]] nang pewayangan model [[Banyumasan]], sing identifikasinyaidentifikasine padha karo Bagong nang wayang gaya [[Surakarta]] utawa [[Yogyakarta]].
Bawor ialahkuwe putraanak bontotbontote [[Semar]] nang epos [[Mahabharata]]. Bawor ketkawit gemiyen cocog kanggo nggambarna wateke wong [[Banyumasan]] utawa simbule wong [[Banyumasan]].
 
== Watek Bawor ==
Naraguna anonim