Bawor: Béda antarané révisi

2 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
== Prakata ==
Bawor kuwe salah sijining sosok [[Punakawan]] nang pewayangan model [[Banyumasan]], sing identifikasine padha karo Bagong nang wayang gaya [[Surakarta]] utawa [[Yogyakarta]]. Bagong kuwe anak bontote [[Semar]] nang epos [[Mahabharata]].
 
Bawor kuwe anak bontote [[Semar]] nang epos [[Mahabharata]]. Bawor kawit gemiyen cocog kanggo nggambarna wateke wong [[Banyumasan]] utawa simbule wong [[Banyumasan]].
 
== Watek Bawor ==