Bawor: Béda antarané révisi

74 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
== Prakata ==
Bawor kuwe salah sijining sosok [[Punakawan]] nang pewayangan model [[Banyumasan]], sing identifikasine padha karo Bagong nang wayang gaya [[Surakarta]] utawa [[Yogyakarta]]. Bagong kuwe anak bontote [[Semar]] nang epos [[Mahabharata]] sementara Bawor ialah anak sulung Semar nang pewayangan gagrak Banyumasan.
 
Bawor kawit gemiyen cocog kanggo nggambarna wateke wong [[Banyumasan]] utawa simbule wong [[Banyumasan]].
Naraguna anonim