Bawor: Béda antarané révisi

34 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
 
Lawan wateke Bawor: watek ningrat, priyayi, ora gelem ajur ajer karo rakyat, utawa nek wis njagong nggolete berkat, butuh dhuwit senenge nyikat, karo sepadha-padha ora mupakat.
 
 
== Deleng Juga ==
 
*[[Baworan]]
 
 
Naraguna anonim