Béda antarané révisi "Kawunganten, Cilacap"

35 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|}
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Kawunganten''' kuwe salah siji [[kecamatan]] neng [[kabupaten]] Cilacap.
 
 
== Liyane ==
=== Pesen ===
 
--------------------
mBalik ming: [[Kabupaten Cilacap]]
''mBalik ming:''
[[Kabupaten Cilacap]]
 
[[Category:Kabupaten Cilacap]]