Béda antarané révisi "Kabupaten Rembang"

30 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
'''Enggon Wilayah''' : --- [[bujur wetan]] karo --- [[lintang kidul]].
 
'''Bates Wilayah''' : Sisi wetan batese karo Kabupaten Tuban, sisi kidul batese karo bloraKabupaten Blora uga, sisi kulon batese karo patiKabupaten Pati, sisi lor batese karo laut jowoJawa karo kabupatenKabupaten jeporoJepara.
 
== Pemerentahan ==