Béda antarané révisi "Lenggeran"

18 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''LenggerLenggeran''' kuwe '''seni drama tradisional Banyumasan sing dipadu karo seni tari uga dialog'''. Jenis kesenian rakyat kiye biasa digelar nang lapangan terbuka utawa pelataran omah sing duwe hajatan.
== Prakata ==
'''Lengger''' kuwe '''seni drama tradisional Banyumasan sing dipadu karo seni tari uga dialog'''. Jenis kesenian rakyat kiye biasa digelar nang lapangan terbuka utawa pelataran omah sing duwe hajatan.
Penarine ([[lengger]]) biasane minimal 2 penari wadon ditambah [[badhut]] (lanang) sing muncul nang pertengahan wektu pertunjukan.