Béda antarané révisi "Lenggeran"

564 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
Nang Babak Lenggeran kiye mung ana tarian karo nyanyian, dadi ora nana dialog.
 
*===[[Babak LenggeranBadhutan]]===
'''Badhut''' diperankan karo wong lanang, fungsine kanggo menyegarkan suasana. Badhut kudhu pinter melawak, pinter menari juga menyanyi, badhut biasane nganggo topeng badhut.
*[[Babak Badhutan]]
 
*[[Babak Jaran Calung]]
Nang Babak Badhutan kiye, badhut karo Lengger menari bareng sambi dialog. Dialog-dialoge kudhu mengandung makna lelucon, kritikan sosial kemasyarakatan, sindiran lan ironis ben timbul suasana ''permasalahan'' utawa ''konflik kemasyarakatan''.
*[[Babak Baladewan]]
 
Gerak-gerak tari badhut kudhu mandan kocak / lucu lan bebas, nyanyiane juga ora perlu pakem, bisa dipotong-potong kanggo nyisibna kritikan-kritikan.
 
*===[[Babak Jaran Calung]]===
*===[[Babak Baladewan]]===
 
== Fungsi Anggota Grup Lengger ==