Béda antarané révisi "Lenggeran"

4 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
Nang Babak Lenggeran kiye mung ana tarian karo nyanyian, dadi ora nana dialog.
 
===[[Babak Badhutan]]===
'''Badhut''' diperankan karo wong lanang, fungsine kanggo menyegarkan suasana. Badhut kudhu pinter melawak, pinter menari juga menyanyi, badhut biasane nganggo topeng badhut.