Béda antarané révisi "Lenggeran"

916 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
 
===[[Babak Jaran Calung]]===
Babak Kiye diperanaken karo si Badut sing dimolai bar Lengger ganti kostum tari Baladewan, terus Badut molai menari nganggo [[Jaran Kepang]]. Badut kudu menari nganggo gaya khas [[Jaran Kepang]] utawa [[Kuda Lumping]] sambi diiringi calung gendhing [[Kuda Kepang]] lan nyanyian rakyat [[Lenggang Kangkung]].
 
Gaya tariane kudu dinamis sing artine duwe makna nantang utawa berontak maring situasi kemelut nang masyarakat.
 
Sambi menari gaya emosi utawa amarah sing diselingi ekspresi [[Mendhem]] (ora sadar), si Badut kudu cokan keton lucu terutama gerak tariane, kiye ben penonton ngguyu / terhibur. Kuwe juga kadang kudu ditambah karo adegan mangan sesaji sing wis disiapna ben suasanane ganti-ganti, kadang lucu kadang serius.
 
Adegan nang babak Jaran Calung kiye termasuk babak inti permasalahan, artine kedaden krisis nang tengah masyarakat kuwe wis memuncak. Penonton digiring melebu nang nang suasana tegang.
 
===[[Babak Baladewan]]===