Béda antarané révisi "Lenggeran"

4 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
Gerak-gerak tari badhut kudhu mandan kocak / lucu lan bebas, nyanyiane juga ora perlu pakem, bisa dipotong-potong kanggo nyisibna kritikan-kritikan.
 
===[[Babak Jaran Calung]]===
Babak Kiye diperanaken karo si Badut sing dimolai bar Lengger ganti kostum tari Baladewan, terus Badut molai menari nganggo [[Jaran Kepang]]. Badut kudu menari nganggo gaya khas [[Jaran Kepang]] utawa [[Kuda Lumping]] sambi diiringi calung gendhing [[Kuda Kepang]] lan nyanyian rakyat [[Lenggang Kangkung]].