Béda antarané révisi "Lenggeran"

421 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
 
===[[Babak Baladewan]]===
Babak kiye intine iyakuwe adegan tarian Baladewan sing nduwe makna: mohon rahmat maring [[Tuhan Yang Maha Esa]] lan ngucapna syukur sebab pagelaran Lenggeran wis rampung, lancar, tertib lan slamet.
 
Babak Baladewan kiye dadi tanda nek pagelaran Lenggeran meh bubar, dadi maknane sebagai tahap penyelesaian masalah utawa krisis sing ana nang masyarakat utawa sebagai plot penyelesaian utawa keputusan penyelesaian krisis.
 
== Fungsi Anggota Grup Lengger ==