Béda antarané révisi "Lengger"

37 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Image:Lengger.jpg|200px|right|Lengger]]
'''Lengger''' ialahyakuwe penari wadon nang taritarian [[Lenggeranlenggeran]]. Tarian kiye diiringinganggo iringan musik [[Calungcalung Banyumasan]]. [[Lenggeran]] ialahyakuwe tarian khas masyarakat [[Banyumasan]].<br>
Jaman gemiyen, cokan ana anggepan nang masyarakat nek Lenggerlengger kiye pada baen karo [[Tledektledek]] utawa [[Ronggengronggeng]] utawa [[Tandhaktandhak]].
 
Jaman gemiyen, cokan ana anggepan nang masyarakat nek Lengger kiye pada baen karo [[Tledek]] utawa [[Ronggeng]] utawa [[Tandhak]].
 
 
{{Rintisan}}
mbalik ming: [[Lenggeran]]
 
[[Category:Seni]] [[Category:Kesenian]] [[Category:Kesenian Banyumasan]] [[category:Lenggeran]]
-----
mBalik ming:
* [[Halaman Utama]]
 
[[Category:Seni]] [[Category:Kesenian]] [[Category:Kesenian Banyumasan]] [[category:Lenggeran]]
[[category:Lengger]]