Béda antarané révisi "628"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: mk:628
c (bot Menambah: he:628)
c (bot Menambah: mk:628)
[[la:628]]
[[lb:628]]
[[mk:628]]
[[mr:इ.स. ६२८]]
[[ms:628]]
16.093

besutan