Béda antarané révisi "1018"

3 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: sa:१०१८
c (bot Menambah: fy, he, mi, zh-yue)
c (bot Menambah: sa:१०१८)
==Seda==
*
 
[[ru-sib:1018]]
 
[[af:1018]]
[[ro:1018]]
[[ru:1018 год]]
[[sa:१०१८]]
[[scn:1018]]
[[sk:1018]]
10.768

besutan