Béda antarané révisi "1061"

20 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: sa:१०६१
c (bot Menambah: fy, ga, he, mi, zh-yue)
c (bot Menambah: sa:१०६१)
[[ro:1061]]
[[ru:1061 год]]
[[sa:१०६१]]
[[scn:1061]]
[[sk:1061]]
10.768

besutan