Slamet Serayu~map-bmswiki

Gabung 4 April 2006
17 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
|<center>'''Kemampuan basa Wikipedia [[Wikipedia:Babel|Babel]]:''' </center>
|-
|{{user id}} {{user jv}} {{user map-bms}} {{user en-1}}
|-
|}