Banyumas: Béda antarané révisi

40 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Sisa-sisa kota Banyumas sebagai ibukota Kabupaten esih keton banget utamane angger ndeleng bangunan-bangunan nang komplek Kawedanan, uga bangunan-bangunan kura sing dibangun nganggo gaya [[Arsitektur]] landa. Siki kota kiye cokan diarani kota tuwa Banyumas.
 
==Mangga Deleng Juga==
Nang kota kiye ana Rumah Sakit
*[[Rumah Sakit Umum Banyumas]]
 
 
 
 
{{Rintisan}}