Béda antarané révisi "1439"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1439
c (bot Menambah: sa:१४३९)
c (bot Menambah: vo:1439)
[[uz:1439]]
[[vec:1439]]
[[vo:1439]]
[[zh:1439年]]
[[zh-yue:1439年]]
6.238

besutan