Béda antarané révisi "1528"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: vo:1528
c (bot Menambah: fy:1528)
c (bot Menambah: vo:1528)
[[uz:1528]]
[[vec:1528]]
[[vo:1528]]
[[zh:1528年]]
[[zh-yue:1528年]]
1.682

besutan